Soul & Latin Night met Richard Grand

Het belooft een avond vol swingende muziek te worden tijdens de Soul & Latin Night in de Bullekerk op vrijdag 2 juni. Zanger Richard Grand presenteert deze avond zijn gloednieuwe single ‘Love Ain’t Blind’.

De nieuwe single ‘Love Ain’t Blind’ is in samenwerking met Rob Zwart (tekst) en Niels Lingbeek (muzikale arrangement) tot stand gekomen. Richard staat te popelen om zijn nummer volgende maand ten gehore te brengen. Richard was op jonge leeftijd al muzikaal actief. Disco en soulmuziek inspireert hem al van kinds af aan en zit gewoon in zijn DNA. Met zijn ervaring en charme weet hij elke gelegenheid om te toveren tot een swingend feest.

Tijdens de Soul & Latin Night zullen er verschillende (bevriende) artiesten het podium van de Bullekerk betreden. Soul zangers Miss Beulah, DJ Lucky, het Flamenco Trio (Yorgos Valiris, Pastora en Yota Baron) en het Latin Trio (Giuseppe Sotera, Alejandro Carbajal en Jorge Martinez) maken het swingende feest met Richard Grand compleet.

De Soul & Latin Night is van 20.00 – 00.30 uur in de Bullekerk, Oostzijde 75 in Zaandam. Kaarten kosten € 12,50 en zijn te bestellen via de website van de Bullekerk.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *