Spoed: Voedselbank Zaanstreek zoekt Bedrijfsleider (vrijwilligersfunctie)

We ontvingen deze oproep van de voedselbank vandaag en plaatsen hem 1:1

Wil je werken met prettige, gemotiveerde mensen in een omgeving met ruimte voor eigen inbreng? Wil je een zinvolle bijdrage leveren aan het ondersteunen van Zaankanters die leven op of onder de armoedegrens? Beschik je over goede contactuele en leidinggevende capaciteiten en ben je 8 tot 10 uur per week beschikbaar (op dinsdag en woensdag)? Dan is deze functie wellicht iets voor jou.

Wat ga je doen?

Je hebt de algehele leiding over de operationele activiteiten zoals ontvangst van levensmiddelen en het op iedere vrijdag leveren van de voedselpakketten voor de zes uitdeelpunten in de Zaanstreek. Je bent medeverantwoordelijk voor de samenstelling van de voedselpakketten, het aansturen van de magazijnmedewerkers, het uitvoeren van de eisen ten aanzien van de voedselveiligheid, het onderhouden van contacten met de andere bedrijfsleiders in Noord-Holland, het plannen van winkelacties in overleg met de coördinator winkelacties en gebouwbeheer.

De functie wordt uitgevoerd middels een duobaan, waarbij iedere magazijnmeester 2 dagen aanwezig is. Zij moeten elkaar kunnen vervangen. In deze functie word je ondersteund door vele vrijwilligers. 

Wat vragen wij van je?

Een specifieke opleiding is niet vereist. Van de bedrijfsleider wordt verwacht dat hij of zij vanuit maatschappelijke betrokkenheid als vrijwilliger een bijdrage wil leveren aan de Voedselbank, over goede contactuele en leidinggevende capaciteiten beschikt en 8 tot 10 uur per week beschikbaar is (op dinsdag en woensdag). Kennis van voedselveiligheid is een pré maar er wordt ook een training aangeboden om die kennis eigen te maken.

Heb je belangstelling of heb je nog vragen?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Cees Jan Ploeger: vrijwilligers@voedselbankzaanstreek.nl 

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *