Sportagenda: Gezellenge onderonsjes in het honkbal

Nee, de warmte is de sportredactie van de Orkaan niet naar het hoofd gestegen. De kop boven dit artikel is gewoon de bedoeling. Kijk maar eens naar de tegenstanders van de Zaanse honkbalploegen Odiz Frogs en Cromtigers. Ze spelen allebei tegen een vertegenwoordiging van Onze Gezellen uit Haarlem.

Of er verder nog iets te beleven valt op sportgebied? Op de Zaandamse Burcht is een heus strand verrezen met volleybalnetten (maar dat is niet geheel onomstreden).

Dit is de sportagenda voor 24 en 25 juni.

Zaterdag 24 juni

Honkbal

Speelronde dertien voor de Cromtigers. De Assendelvers staan met zes overwinningen 7e en ontvangen hoogvlieger (2e) Onze Gezellen uit Haarlem.

WedstrijdTijd
2e klasse B herenCromtigers – Onze Gezellen14.00
Selectie Cromtigers 2023

Volleybal (beach)

Voor zover wij weten heeft Zaandam geen strand. Toch is er dit weekend beachvolleybal te beleven op de Burcht.

En dan gaat het om wedstrijden in de ‘Eredivisie Beach’ zoals dat heel hip is genoemd. Op de website van het evenement staat (nog) geen programma maar wie niet bang is voor een beetje zand tussen de tenen moet zeker maar even gaan kijken op zaterdag en zondag. In de wijk Poelenburg (Poelenburg 464) staat een tweede veld waarop ook zal worden gespeeld.

Eerder deze week maakte de Orkaan dit filmpje en hadden we aandacht voor de opmerkelijke hoofdsponsor van het evenement.

Zondag 25 juni

Honkbal

De Odiz Frogs maken zondag een ritje naar Haarlem om aan te treden tegen Onze Gezellen 3. De ploeg uit de Kalverhoek staat er niet denderend voor met een 9e plek. De tegenstander staat 2e.

WedstrijdTijd
4e klasse B herenOnze Gezellen 3 – Odiz Frogs14.00

Door Edwin Kleiss (De Orkaan).

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *