Sportuitslagen: Honkbalverlies tegen subtoppers

Het honkbal houdt ons deze zomerweken nog op de been als het gaat om lokale sporten. Cromtigers en Odiz Frogs speelden tegen Amsterdamse subtoppers in hun competitie. Na een aantal puntloze weken mochten ze het dus laten zien tegen een subtopper in de competitie. Hoe dat ging en wat het betekent voor de competitie lees je in dit overzicht.

Dit zijn de sportuitslagen van 30 juni en 2 juli.

Vrijdag 30 juni

Honkbal

In de hoofdstad traden de Cromtigers aan voor speelronde 14 in de 2e klasse. Tegenstander Boekaniers pakte de punten maar Cromtigers kwam dicht in de buurt en staat nu 8e.

WedstrijdUitslag
2e klasse B herenBoekaniers – Cromtigers9-8
Selectie Cromtigers 2023

Zondag 2 juli

Honkbal

De Odiz Frogs hebben nog maar één ploeg onder zich op de ranglijst. Thuis werd gespeeld tegen de nummer vier Quick Amsterdam. De tiende wedstrijd van het seizoen verliep in eerste instantie niet slecht maar uiteindelijk kwam de ploeg van coach Eric Stans niet tot scoren. Hij schrijft ons:

‘We hebben met aardig wat blessures te maken de laatste weken en dat maakt het niet makkelijk. Ook deze wedstrijd ging in de laatste innings verloren. Tot en met de 7e inning was het een spannende wedstrijd die nog alle kanten op kon. Maar aanvallend lieten we 14 lopers achter op de honken, met 12 honkslagen en konden we geen punt scoren tegen quick Amsterdam.’

WedstrijdUitslag
4e klasse B herenOdiz Frogs – Quick Amsterdam0-13

Door Edwin Kleiss (De Orkaan).

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *