(S)T*ART 5.0: Zaanse kunstenaars met mini-kunst in Zaans Groen

Na een stille periode door corona vindt in het weekend van 22 en 23 april de lustrum-editie van T*ART plaats. T*ART is een minitentoonstelling en staat voor Tengel Art. Tijdens de 5e editie, met de titel (S)T*Art (doorstart), zijn er meer dan 50 kunstwerken te zien van Zaanse kunstenaars van het kunstenaars platform Tengel.

De kunstenaars mogen zelf invulling geven aan de titel van de expositie. De enige voorwaarde is dat er nieuw werk wordt gemaakt op het formaat van 20 x 20 cm of ruimtelijke van 20 x 20 x 20 cm. Klein formaat en dus betaalbaar. De expositie geeft in het klein een actueel beeld van wat er op dit moment aan kunst in Zaanstad wordt gemaakt.

De expositie wordt op zaterdag 22 april om 14.00 uur geopend door wethouder Wessel Breunesse. Bezoekers kunnen dit weekend kiezen welk kunstwerk zij het mooist en/of meest interessant vinden. Hier is een prijs aan verbonden. Op zondag 23 april wordt om 16.30 uur de publieksprijs uitgereikt.

De expositie is beide dagen van 13.00 – 17.00 uur te bezoeken bij galerie Zaans Groen. De toegang is gratis. Locatie: Zeemansstraat 54, Zaandam.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *