Steeds meer werk voor design woonwinkels

Meer mensen kiezen voor een duurzame woninginrichting en daarmee krijgen ook designwinkels een boost.

Gevolg: er zijn meer en meer vakbekwame mensen op de werkvloer nodig. Een goede ontwikkeling voor Flinders in Zaandam.

De aandacht voor duurzaamheid zorgt ervoor dat steeds meer mensen kiezen voor designmeubels. Het is een investering in sterke meubels met een krachtige uitstraling, die jaren mee kunnen. Zo niet een leven lang. De unieke stukken zijn gecreëerd door designers die wars zijn van de wegwerpmaatschappij.

Flinders verkoopt meubels die sterk en tijdloos zijn

Dat is niet nieuw. Designmeubels zijn er al jaren. Denk maar aan het ontwerpersduo Charles & Ray Eames die voor Vitra hun bijzondere meubels ontwierpen zoals de Eames Lounge Chair. Een klassieker die niet weg te denken is uit welke designcollectie dan ook. De stoel werd rond 1956 ontworpen (!).

Sla een willekeurig woonmagazine open en grote kans dat je de stoel tegenkomt. In zowel een moderne inrichting als in een klassieke. Dat is wat er bedoeld wordt met krachtig design. Met meubels die jaren meegaan. Niet omdat ze niet slijten, maar omdat ze mooi slijten. Omdat ze op een duurzame manier een eigen leven krijgen. En vooral omdat ze tijdloos zijn.

Het draait om de waarde van een designmeubel

Steeds meer mensen raken hiervan doordrongen en zien de waarde ervan, wat geïllustreerd wordt door het groeiend aantal gedreven en vakbekwame medewerkers bij een unieke design woonwinkel als Flinders.

Als meer mensen kiezen voor duurzame meubels, verlichting en accessoires zijn er ook meer kenners van meubeldesign en vakbekwame medewerkers nodig. Mensen met een passie voor wonen en design. Mensen met de juiste kennis en kunde. Bij Flinders vind je deze mensen.

Wie immers een designmeubel koopt, wil goed weten wat hij koopt en op een juiste manier worden geadviseerd. Een designmeubel aanschaffen is een investering die je niet even tussendoor doet. Daar denk je over na, daar gaat je hart naar uit, daar kies je bewust voor.

Het biedt bedrijven als Flinders de mogelijkheid om meer vakbekwame liefhebbers aan te trekken die meewerken aan het mooier maken van de wereld. Die begrijpen dat design past in een duurzamere maatschappij.

Partnerproductie met 24 Webvertising.

Deel dit artikel:

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *