Strawberries komt… maar wanneer? (but when?) NOW!

Aan de Westzijde, op de hoek Zeemansstraat, komt een wafel-, crepes-, koffie- en ijszaak: Strawberries. In het pand was vroeger Ekoplaza (en in een ver verleden Maminette) gevestigd.

Eigenlijk is het een Waffles, Icecream, Coffee and Crepes business, want alles is in het Engels. Zelfs nieuw personeel wordt opgeroepen in het Engels hun CV in te sturen.

Bij die oproep staat Hiring for February, maar medio maart (March) was er nog geen activiteit in het pand te bespeuren, afgezien van de lichtreclame op de gevel.

UPDATE 10 mei 2017: nu dus!

De foto helemaal boven (Strawberries by night) in van het Twitter-account van Edwin Wielenga, de foto’s hieronder en hierboven zijn van De Orkaan.

 

Deel dit artikel:

13 reacties op Strawberries komt… maar wanneer? (but when?) NOW!

 1. Ruud Hartog schreef:

  In Amsterdam is toch geen plaats meer voor een nieuwe Nutella winkel.Dus dan wijken wij maar uit naar de regio.(moet de uitbater gedacht hebben).
  Amsterdam of Zaandam? Een toerist in Nederland heeft toch geen idee waar hij/zij precies zit.

 2. Piet Zwikker schreef:

  Heb vroeger van mijn vader gehoord dat zijn oom Klaas Zwikker op de hoek van de Zeemansstraat vroeger een melksalon heeft gehad. Dat moet in de jaren rond 1920-1930 geweest zijn. Ik weet niet of dit dezelfde plek is maar toch leuk als er nu weer “zoiets” komt.

 3. Diana schreef:

  beetje jammer, zo een concurrerende zaak, op een paar meter van onze lokale ijssalon Goemans

 4. Bertus schreef:

  http://strawberriescafe.com

  hier meer informatie en blijkbaar binnen niet al te lange tijd nog een paar filialen, in Den Haag. Hoofddorp, en zelfs Berlijn.

 5. De Orkaan schreef:

  Dank, we houden het in de gaten, deze week nog langs gefietst, maar nog geen vorderingen.

 6. JN schreef:

  Sollicitaties alleen in het Engels? Belachelijk

 7. Frieda schreef:

  Ben benieuwd of dit gaat lopen, t.o. groot leegstaand pand, fingers crossed

 8. Ricky schreef:

  Ik kom hun website nergens tegen in Google, want ik was het adres vergeten. Goed dat ik deze website alsnog tegenkwam anders wist ik niet waar het was haha.

  Wel erg slecht want blijkbaar hebben ze wel een website maar die is niet vindbaar. Lekker handig voor mensen die hier niet vandaan komen.

  Wel lekker trouwens!

Hier vind je onze regels

Reageren? Ja, graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.