Stunt OFC (zon) en derbywinst voor SVA en RCZ

In een weekend waarin het programma grotendeels was aangepast om de 3-1 overwinning van Oranje te kunnen kijken, werden er over het algemeen positieve resultaten behaald door de Zaanse ploegen, waarbij OFC (zon) weer stuntte tegen een topploeg.

2e Divisie

OFC (zon) kwam weer eens op zondag in actie en wist ook tegen de nummer 3 De Treffers een resultaat te behalen. Op het eigen complex werd het uiteindelijk 1-1, waardoor de achterstand op concurrenten TEC en IJsselmeervogels nog maar 4 punten is. 

3e klasse zaterdag

Fortuna W. (zat) blijft winnen en dit keer was de ploeg met 3-1 te sterk voor middenmoter De Volewijckers. Met de overwinning blijft de ploeg 2e staan en doet het volop mee om de 1e periodetitel. In de onderste regionen behaalde OFC (zat) een belangrijke 4-1 zege op Beverwijk, terwijl ZVC’22 met 0-3 verloor van Reiger Boys.

4e klasse zaterdag

Blauw Wit W moest weer een nederlaag slikken en verliest daardoor steeds meer de aansluiting met de subtop. Op eigen veld was St.Adelbert met 1-3 te sterk. RCZ (zat) verloor met 6-0 van directe concurrent Alcmaria Victrix en het begint er voor de puntloze hekkensluiter nu al heel erg somber uit te zien. 

5e klasse zaterdag

Jisp wist ook dit weekend weer 3 punten te pakken. Op bezoek bij subtopper DTA Fortius werd knap met 2-5 gewonnen. Na een wisselvallige start van het seizoen is de ploeg inmiddels terug te vinden op een 5e plek.  

1e klasse zondag 

De wedstrijd van Assendelft duurde een paar minuten te lang. In blessuretijd moest de ploeg tegen koploper HBC toch nog de 2-3 incasseren. Fortuna W. verloor op eigen veld met 1-5 ruim van Hillegom.

2e klasse zondag

KFC wist de goede reeks voort te zetten en won thuis met maar liefst 6-1, waardoor de ploeg inmiddels is opgeklommen naar de 5e plek. Ook Saenden pakte 3 heel belangrijke punten, op bezoek bij SEW werd met 0-6 gewonnen.

3e klasse zondag

Koploper SVA wist de derby bij WSV’30 met 3-4 te winnen en zag ook nog eens directe concurrent Swift verliezen. De ploeg staat nu 3 punten los op nummer 2 VSV en heeft met nog 3 wedstrijden in de 1e periode nu alles in eigen hand. Hercules Zaandam behoudt door een 0-2 zege op Ankaraspor de aansluiting met de subtop. RCZ wist met 2-0 te winnen van Sp.Krommenie en gaat in de stand ook over de ploeg van Jordi van Beek, die deze week zijn contract verlengde, heen. 

4e klasse zondag

Terwijl Rood Wit Zaanstad een vrije ronde had, boekte Zaandijk een zeer nuttige 3-1 overwinning op Onze Gezellen. Daarmee komt het stevig in de brede middenmoot te staan. Westzaan daarentegen verloor met 2-3 van Heemstede en zakt daardoor naar de 10e plek.

5e klasse zondag

Na de eerste overwinning van het seizoen van vorige week, kwam Knollendam dit weekend tekort tegen koploper MOC. Het werd in Midwoud uiteindelijk 4-0.

Een Orkaan/Voetbalvaria-productie.

Foto: Opkomst van OFC – De Treffers (van Twitter-account De Treffers).

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *