Tante Tee: The Movie

Sinds de restaurants voor de tweede keer hun deuren gedwongen sluiten, brengen we samen met lezers zaken in kaart (letterlijk) die omschakelen naar wegbrengen en/of afhalen.

Daarbij ontvingen we verschillende tips (aanmaningen) onder meer van Petra Hoogkamer om eens te gaan kijken bij Tante Tee in Krommenie.

Eerder namen we op voorspraak van een lezer een kijkje bij de heer Fred Kroket in Westzaan en dat beviel zo goed, dat we besloten ook nu te luisteren naar lezersadvies. We ondernamen de reis naar Krommenie en dat viel niet tegen:

Als jij – ja, jij! – vindt dat een van de Zaanse restaurants The Movie* waard is, mail ons dan: deorkaan@gmail.com

* Waarom we hier Engels schrijven in plaats van Zaans is ons een raadsel, maar we vonden het wel cool en de hoofdredacteur floot ons niet terug.

Deel dit artikel:

5 reacties

 • Edwin Kleiss

  Bij tante Tee is het altijd erg gezellig. Wat een leuk filmpje.

 • Tante Tee

  Trots op al onze toppers van Tante Tee!
  Super leuk filmpje 🎞
  Normaal lunchen we wel altijd met elkaar hoor 😊
  Maar sinds Corona doen we het Corona proof door niet meer uitgebreid met elkaar te lunchen en ons eigen lunch pakketje mee te nemen 🍱 ☺️

 • theo hoogendoorn

  Kom weer een soepie en een tostie halen als het weer kan. Dat lekkere meeneem pakket lijkt me ook wel wat. Het is voor twee personen. Nou dat krijg ik ook alleen wel op! Kom dinsdag even aan!

 • Tante Tee is zeker The Movie waard. Geweldig initiatief, leuke club die weet aan te pakken, hulpvaardig en de mensen altijd vriendelijk te woord staan.

 • Els Neeft

  Altijd leuk en gezellig bij tante Tee!
  Iedereen doet z’n best en je voelt je er altijd erg welkom.
  Ik hoop dat jullie weer snel veel klanten aan tafel krijgen!

  Ik kom dan zelf ook weer gauw!

  Liefs,
  Els πŸ˜‰πŸ’‹πŸ˜‹

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *