Tegenvaller: Roy Donders niet naar Zaantheater!

Een flinke teleurstelling voor de liefhebbers van de ongerepte Brabantse gezelligheid van Roy Donders, de Glitter & Glamour Theatertour van de stylist is geannuleerd. Woensdag 4 november zou hij optreden in het Zaantheater.

Als kleine dondersteen wilde Roy al beroemd worden. Daar is hij in geslaagd via glitterhuispakken en de real-life soap bij RTL 5. Roy is ook nog eens een “getalenteerd volkszanger” volgens zijn management. Hoogste tijd dus voor een eigen theatershow.

De huispakkenkoning wilde het publiek zingend en dansend laten genieten van Brabantse gezelligheid. Het heeft niet zo mogen zijn. De Glitter & Glamour Theatertour is voorlopig uitgesteld. De werkzaamheden in de winkels en de opzet van zijn eigen kledinglijn eisen op dit moment zoveel aandacht dat Roy nu niet de tour kan neerzetten die zijn fans verdienen:

“Het combineren van de winkels, kledinglijn én de theatertour heb ik in mijn enthousiasme echt onderschat. Ik wil dat mijn fans een show krijgen te zien waarin ik mezelf voor 100% geef en dat kan ik op dit moment niet. Het cancelen van de tour was een van de moeilijkste beslissingen die ik ooit heb moeten nemen”.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *