The Setfighters Dress to Impress volleybaltoernooi (Persbericht 1:1)

Collega’s van andere media zijn stukken beter in de edele kunst van de copy/paste-journalistiek. Maar zo nu en dan leveren ook wij bij De Orkaan onze bescheiden bijdrage.

Deze inzending van de volleyballers van The Setfighters gaat er 1:1 in, vooral natuurlijk vanwege de aangeleverde topfoto.

The Setfighters Dress to Impress volleybaltoernooi

Voor alweer de veertiende keer organiseert de Zaanse Volleybalvereniging the Setfighters het Dress to Impress volleybaltoernooi.

Het toernooi vindt plaats op zaterdag 17 maart van 16 tot ca. 21u in sporthal Zaanlands West in Zaandam.

Het is van oudsher een zeer leuk en sportief toernooi, met Zaanse gezelligheid en goede catering. De inschrijving is gestart en de eerste teams hebben zich al aangemeld. Voor de winnaars en het origineelst-mafst-idiootst-grappigst geklede team zijn leuke prijzen beschikbaar. Het thema van dit jaar is: Hollywood!

Elk team speelt met minimaal twee dames. Je kan je bijvoorbeeld inschrijven met je vriendenclub, familie, buurt, school, bedrijf, gezin of vereniging. De poules worden zoveel mogelijk op gelijke sterkte ingedeeld. Er wordt gespeeld op vier indoor-volleybalvelden. Tijdens en na het toernooi is het gezellig vertoeven aan de bar.

Ben je enthousiast geworden om met een eigen team mee te volleyballen? Het inschrijfgeld bedraagt € 45, – per team en de inschrijving sluit 10 maart. Voor aanmelden en informatie: toernooi@setfighters.nl of kijk op Facebook The Setfighters.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *