Toeval (Bestaat niet) – EP van Meester C.

De Westzaanse singer/songwriter Meester C. (Jeroen Conijn) heeft een nieuwe single (7 UUR) en zijn eerste EP uitgebracht: Toeval (bestaat niet).

De single ‘7 UUR‘ is speciaal geschreven voor zijn dochter. De debuut-EP en de single zijn beschikbaar via iTunes en Spotify.

De hoes is puur Westzaans. Het nummer is geschreven voor zijn dochter. De tekst is voor veel ouders herkenbaar. Eten op, boekje gelezen en dan begint het feest… Je kind moet naar bed. Zoon of dochter trekt alles uit de kast om tijd te rekken, vader of moeder doet zijn best streng op te treden. Hoe loopt het af?

Luister hier naar een voorproefje.

En hier naar het hele nummer:

7 UUR is een van de zes nummers van de debuut-EP Toeval (bestaat niet). Op de EP worden herkenbare situaties bezongen. Zoals het verlies van een geliefde in Beloof me, een relatiebreuk (Laat maar gaan) en het spel van verleiden (Toeval bestaat niet).

Deze 44-jarige muzikant houdt zijn Nederlandstalige nummers graag klein en puur.

“Grote delen van de EP zijn autobiografisch. Spannend om op te nemen. Maar als dat eenmaal is gebeurd, hoop je vervolgens wel dat iedereen gaat luisteren natuurlijk.”

Eerder verscheen de CD-single ‘Op een Geeltje’ dat Jeroen schreef voor zijn bruiloft. De tekst is van Jeroen zelf, de muziek schreef hij samen met gitarist Jeroen Duijvestijn van Gitaarles aan de Middel (ook Westzaan) waarmee hij ook op de andere nummers samenwerkt. Het nummer is te downloaden via iTunes.

Een stukje van die single is ook te beluisteren via Soundcloud.

https://soundcloud.com/meester-c/op-een-geeltje-master

 

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *