De spelers van toneelvereniging Herleving Westzaan gaan het toneel weer op. Op zaterdag 4, vrijdag 10 en zaterdag 11 november spelen zij in Dorpshuis De Kwaker de horrorklucht ‘Foute Scouten’, geregisseerd door Ria Kee Holkamp.

In de komische thriller gaan twee relatietherapeuten met probleem-stellen het bos in om relaties vlot te trekken. Dit doen zij door de zogenaamde ‘scoutmethode’. Stelletjes met relatieproblemen leggen hun ziel bloot in de vrije natuur. De stellen proberen weer dichter bij elkaar te komen. Het gevolg is hilarische chaos en komische misverstanden. Maar dat is niet alles!

Een avond komische scenes met spannende en griezelige momenten, in een prachtig bosrijk decor. De voorstellingen beginnen om 20.00 uur in Dorpshuis De Kwaker, J.J. Allanstraat 127 in Westzaan. Op 10 en 11 november is er aansluitend live muziek van De Maddogs. Kaarten kosten € 12,50 en zijn te bestellen bij Gerda Steenbergen (telefonisch 06-12805499 of per e-mail). Ook aan de zaal zijn kaarten (beperkt) te koop.

Tekst: De Orkaan Redactie, Bron en foto: Toneelvereniging Herleving Westzaan