Tot 14:00: minder Intercity’s Zaandam – Den Helder

intercitys zaandam den helder

Vandaag rijden er tot 14.00 uur minder Intercity’s tussen Den Helder en Zaandam vanwege verwachte storm, die vooral in het noordwesten van het land zal woeden.

NS zet extra personeel in op stations. ProRail houdt storingsploegen en hulplocomotieven achter de hand “om zo betrouwbaar mogelijk te kunnen rijden: er ontstaat meer ruimte om eventuele problemen op het spoor snel op te lossen.”

Ondanks de maatregelen kan de storm tot hinder leiden voor treinreizigers. Daarom adviseert de NS om de reisplanner te raadplegen

5 Reacties op Tot 14:00: minder Intercity’s Zaandam – Den Helder

 1. Jaap says:

  Tsss, er is weer eens een beetje wind. Alle hands aan dek !
  Alle verloven worden tot nader order ingetrokken.
  Sneu hoor, zo’n NS.
  Gister het showmodel van de nieuwe intercity gezien ? Niet verder vertellen maar die Italianen hebben die teruggehaalde Fyra’s stiekem weer doorverkocht aan de Fransen, die hebben ze gewoon NS geel gespoten en gewoon weer te koop aangeboden aan Nederland :-)
  Begint alles weer van voren af aan. Maar goed, grootste innovatie is wel dat er stopcontacten inzitten !

 2. Tycho says:

  @Jaap: met een beetje storm heb je zo last van een reeks bomen op het spoor. Extra personeel en storingsploegen achter de hand houden is dan echt geen overbodige luxe.

  Wat betreft je opmerking over de nieuwe trein: even Googlen en je ziet dat het twee totaal andere modellen/typen zijn. :)

 3. hans van loo says:

  Wanneer wordt het trouwens Zaandam Centraal?
  Of maak ik nu slapende honden wakker?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>