Tot € 10.000 subsidie voor woningisolatie

woningisolatie

Wie in de eigen woning minimaal twee energiebesparende, isolerende, maatregelen wil treffen kan vanaf 2 september maximaal € 10.000 subsidie aanvragen.

Voor de subsidieregeling energiebesparing eigen huis (SEEH) is tot en met 2020 € 84 miljoen beschikbaar.

De subsidie geldt voor eigenaren die ook bewoner van een bestaande koopwoning zijn en minimaal twee grote energiebesparende isolatiemaatregelen willen laten uitvoeren.

De SEEH voor eigenaar én bewoner loopt tot en met 31 december 2020. Ssubsidie kan worden aangevraagd voor maatregelen die na 15 augustus 2019 zijn uitgevoerd. De subsidie kunt u aanvragen vanaf 2 september 2019.

Voor voorwaarden en meer informatie kunt u terecht op www.rvo.nl. Ook is er een SEEH beschikbaar voor VvE’s. Algemene informatie over verduurzaming van woningen en financiële regelingen is te vinden op www.duurzaambouwloket.nl.

Er is subsidie mogelijk voor o.a. spouwmuurisolatie, dakisolatie, vloerisolatie, bodemisolatie, gevelisolatie en het aanbrengen van hoogrendementsglas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>