Trainersnieuws vanuit de Zaanse korfbalwereld

Vorige week maakte KZ/Thermo4U al bekend dat trainer Dennis Doves en de selectie komend seizoen uit elkaar zullen gaan. Sander Boutsma van de Topsport Commisie van KZ geeft aan dat er de afgelopen tijd gesprekken zijn gevoerd en dat daar uit naar voren is gekomen dat Doves ervoor heeft gekozen om te stoppen. 

Door Dennis Dallinga

KZ geeft verder aan dat er een nieuw beleidsplan wordt ontwikkeld, waarbij ook een nieuwe trainer wordt gezocht: ‘Daarom hebben we gezamenlijk besloten dat de aanstelling van een nieuwe (hoofd)trainer daarbij past. Over de invulling van die positie kunnen we nu nog niets mededelen.’

KZ is Doves erg dankbaar voor de afgelopen twee seizoenen en hoopt op een positieve afsluiting, waarbij KZ nog mee kan dingen naar de Play-offs! 
Lees hier meer.

Ook werd bekend dat GG/IJskoud de Beste uit Wormer het contract met Daniel Harmzen, Christiaan Dekkers, Thijs Muller en Robert Luttik verlengt. Tevens is komend seizoen het 6e(!) en laatste seizoen van Luttik. 

Het bestuur van Groen Geel heeft veel vertrouwen in de huidige staf en de spelersgroep ook. Het is duidelijk dat de nieuwe speelstijl en de individuele ontwikkeling van spelers steeds duidelijker en zichtbaarder worden. 

De voorzitter van Groen Geel, Rick de Wit: “De selectie heeft dit seizoen weer een stap gemaakt richting het volgende niveau om de top te halen. Er zit meer dan voldoende rek in deze getalenteerde spelersgroep en er is veel vertrouwen om hier met elkaar het maximale uit te halen.”
Lees hier meer.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *