Twee dagen geen trein tussen Zaandam en Amsterdam CS

Tussen Zaandam en Amsterdam CS rijden vandaag en morgen – zaterdag 15 en zondag 16 april – geen treinen. De NS ProRail werkt aan het spoor.

Het alternatieve vervoer is een snelbus die door de NS wordt ingezet tussen Zaandam en het metrostation Amsterdam Noord. Vanaf daar wordt met de metro 52 naar Amsterdam CS gereisd.

De totale vertraging is ongeveer 30 minuten. Het werk duurt tot maandagochtend 02.00 uur.

Treinen tussen Amsterdam en Alkmaar rijden via Haarlem.

Deel dit artikel:

7 reacties

 • Jolanda Kroon

  snap dat er gewerkt moet worden maar het is de laatste tijd wel heel vaak
  voor de toeristen een hele tour

 • Ivan Vlajic

  Het is voor zoveelste keer dat er daar gewerkt wordt. En dan ook geen bussen tussen Zaandam en Amsterdam Sloterdijk. Stomme alternatief zoals met de bus naar Amsterdam Noord en dan met de metro naar Centraal. Belachelijk.

 • hans van der Heijden

  walgelijk afvreux l ben in België hoe naar huis merde toute leur.afvreux pas de content pas

 • Wim Cornelisse

  Het is voor velen nog steeds niet duidelijk dat de NS geen onderhoud aan het spoor uitvoerd. De NS is zoals verschillende anderen ol het spoor, slechts een vervoerder. De NS is dus ook niet blij om niet te kunnen rijden. Opgelegd door ProRail. Omzetverlies is voor de vervoerders.
  Het spoor is dus van ProRail.l, wissel en seinstoringen plus het onderhoud aan het spoor, seinen, bruggen, dassenburchten weghalen, nieuwe spoorlijnen bouwen, is dus allemaal van ProRail. In het buitenland ook zo geregeld.
  In de vliegtuigwereld is het precies hetzelfde. KLM en Transavia zijn een van de vele vervoerders. Schiphol is de luchthaven vook eigendom van de Iverheid en niet van de KLM. Waarom wordt dit nooit door elkaar gehaald en bij het spoor meestal wel. is dit nu zo moeilijk?

  • Wie praat nu over NS of Prorail? Hier praten we over werkzaamheden die bijna elke weekend plaats vinden en de reiziger worden dupe van. Ons interesseert niet wie de werkzaamheden uitvoert maar waarom zo vaak en waarom is er geen busvervoer tussen Zaandam en Sloterdijk. man man man….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *