Omdat vlinders in je buik mooi zijn, diepe gevoelens van genegenheid gelukkig maken en omdat houden van verschrikkelijk fijn is. Oh ja, en ook omdat het aankomende woensdag 14 februari is. 

Als jij je hartstocht, belangstelling, genegenheid, passie, vriendschap of brandende liefde wil delen voor wie het toekomt, mail dan naar info@deorkaan.nl en vermeld daarbij: ‘Mijn Valentijn’.

Je boodschap mag zo eenvoudig, creatief, lang of kort zijn als je wilt (al ontvangen we liefst geen dickpics). Wij zorgen voor een romantisch plekje op De Orkaan. 

Anoniem 

Op De Orkaan zijn we doorgaans niet erg blij met ‘anoniem’, maar op Valentijnsdag maken we een uitzondering. Als jij je naam liever niet bij je berichtje hebt, vermeld het dan in de mail.

Deze bijvoorbeeld:

“Mijn lieve Jan, Na veel lege jaren heb jij mij echte liefde gegeven, zoals ik die niet kende. En nu wil ik altijd bij je horen. #Poolwolf🤍”

of deze:

“Zó lief en tòch zó ver weg… Ik ken een alleenstaande moeder, waarvan ik houdt (zonder verliefd te zijn), die door barre omstandigheden ooit haar enige zoon uit het oog is verloren. Ik hoop voor haar, dat haar zoon (of schoondochter/kleinkind?) op Valentijnsdag een flinke por in zijn/haar ribben zal krijgen en eindelijk iets van zich laat horen. Kom op Valentijn, doe eens je uiterste bestEmoji!”

en een korte:

“HVJ”

Een onverwachte

“Lieve D., Deze had je niet aan zien komen hè? Ik wil je graag zeggen dat ik oh zo blij ben dat je in mijn leven bent. Door wie je bent en door alle leuke dingen die we samen doen. Elke dag is een feestje met jou! Ik hou van je, Liefs I.”