Vechtpartij bij ontmanteling wietplantage Zaanweg

wormerveer zaanweg

Donderdagmorgen 20 april heeft de politie in Wormerveer aan de Zaanweg een hennepkwekerij met 181 planten en 2700 stekjes aangetroffen.

De 45-jarige bewoner werd aangehouden maar verzette zich heftig en begon in te slaan op een van de politiemensen. De politiemedewerker doet aangifte van mishandeling.

De politie vond vuilniszakken met hennepafval en een kwekerij in een slaapkamer met de planten en stekken. De politie heeft ook de apparatuur (lampen, transformatoren, filters e.d.) in beslag genomen.

De vondst was de achtste die dit jaar werd werd gerapporteerd, maar ook de grootste tot dusver.

De vondst was de negende sinds 2014 in Wormerveer-Zuid. In 2015 werd ook al een plantage aan Zaanweg gerooid. Een andere ‘hotspot’ in Wormerveer is Noorderveld/Molletjesveer waar sinds 2014 zeven plantages werd opgerold.

De meeste recente vondst zou volgens mededelingen op Facebook op de bovenste verdieping van het pand ziijn waar ook de beddenwinkel van Luyt in is gevestigd.

1 Reactie op Vechtpartij bij ontmanteling wietplantage Zaanweg

  1. Jaap de Jong says:

    Dope Wormerveer om tot Hots Pot van de Zaanstreek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>