Verhuizing Kunstcentrum opnieuw uitgesteld

Een verhuizing die twee maal wordt uitgesteld. Is dat nieuws? Eigenlijk niet. Het is hoogstens aanleiding voor een vinnig stukje over het belang van goede planning.

Dat laten we maar achterwege. We volstaan met de mededeling dat de verhuizing van het Kunstcentrum van de Vincent van Goghweg naar het Hembrugterrein voor de tweede maal is uitgesteld. Begin juni werd begin juli en begin juli wordt nu begin september.

Eigenlijk hadden we er helemaal niks over willen schrijven. Maar het Kunstcentrum stuurde met de nieuwsbrief ook een afbeelding mee van een zeefdruk van Wim van Willigen. En daar vielen we dus voor: Kuifje op het Hembrugterrein. Er zijn er nog drie en die zijn ook te koop bij het Kunstcentrum (reacties over sluikreclame kunt u beneden kwijt, maar we krijgen er geen cent voor).

O ja, waarom dat tweede uitstel?

“het prachtige ruwe karakter van het pand brengt meer obstakels met zich mee dan voorzien.Onze plannen om daar deze zomer open te gaan blijken toch niet haalbaar. De verhuizing is daarom uitgesteld tot begin september.”

Deel dit artikel:

2 reacties op Verhuizing Kunstcentrum opnieuw uitgesteld

  1. Jan Schoen schreef:

    Is het niet zo dat de nodige vergunningen niet op tijd zijn aangevraagd?

  2. Erik Esteie schreef:

    Ik ben er net langs gereden en zijn zelfs nog niet eens klaar met de kozijnen, en ik denk dat iedereen ook nog eens op vakantie gaat

Hier vind je onze regels

Reageren? Ja, graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.