Maandagmiddag – 20 november – omstreeks 16.15 uur vond er een aanrijding tussen twee auto’s plaats op de kruising van de Rosariumlaan met de Provincialeweg N203 in Krommenie.

De bestuurster van een BMW kwam vanaf de Rosariumlaan. Toen het stoplicht groen werd wilde zij de N203 opdraaien. Op dat moment reed er een auto op de N203 in de richting van Uitgeest door rood. Hierbij knalde de auto vol tegen de linker achterzijde van de BMW. De BMW is hierdoor deels in de rondte gegaan. De bestuurder van de andere auto is na het veroorzaken van het ongeluk doorgereden.

De politie heeft het verkeer op de kruising in goede banen geleid, zodat hulpverleners hun werk veilig konden uitvoeren. De bestuurster van de BMW is in de ambulance nagekeken, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De auto heeft flinke schade opgelopen en is opgehaald door bergingsbedrijf Hoogwout.

Door het ongeval liep het verkeer vanuit Assendelft, Krommenie, Busch en Dam en Wormerveer flinke vertraging op. De wegen stonden overal vast. Inmiddels is de weg weer vrijgegeven en kan het verkeer weer op gang komen.

Bijdrage door Michel Schermer