Video: Kim’s Krommenie.. Vet Cool!

Vlogger (video-blogger) Kim heeft nog niet de status van Enzo Knol, maar een begin is er. En daar gaan we haar mee helpen.

De video die ze over haar geboortedorp op YouTube zette, heeft nu nog maar 286 views. Dat moeten er zeker 500 worden.

Kim laat ons een besneeuwde berg in Krommenie zien (Berg? Krommenie? Sneeuw?), de Crommenije (jammer, dicht), de fietsenwinkel van Evert Bruyns, de Bieb, het station, de fietstunnel (tip voor Kim: plopkap gebruiken!), het zonnepanelenfietspad (best saai? helemaal niet! best cool!), de Forbo-fabriek en de Zuiderhoofdstraat.

kim krommenie duim

In Krommenie zoeken ze nog een dorpsregiseur, wij hebben een kandidaat!

Het is Kim’s 9e video, over deze zegt ze:

In deze video laat ik jullie een stukje van Krommenie zien. Dit is mijn geboortedorp en er is veel te doen. Ik kan jullie niet alles laten zien natuurlijk anders wordt de video veeeel te lang… Ohh en van de zomer ga ik zeker nog een video maken van Krommenie.

Dank aan Wijkagent Bergman uit Krommenie die het aanstormend video-talent spotte. Hier de video:

Deel dit artikel:

2 reacties

  • Bedankt voor het mooie artikel. Ik neem de tips ook zeker mee. Alleen kan ik geen losse microfoon op mijn camera aansluiten. 🙁 Ik ben aan het sparen voor een ander toestel waar dat wel op kan en dan koop ik er een plopkap bij. Inmiddels hebben we de 500 views ruim gehaald! Ook mede dankzij jullie natuurlijk. Iedere dinsdag om 12:00 uur verschijnt er weer een nieuwe video. Tot snel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *