Vincent van Goghweg op de schop tot eind mei

Vandaag begint het groot onderhoud aan de Vincent van Goghweg en omgeving. De werkzaamheden moeten op 20 mei 2016 klaar zijn (als het niet hard gaat vriezen).

De werkzaamheden zorgen voor ernstige verkeershinder en overlast voor omwonenden. In verschillende fases van het project worden delen van de Van Goghweg afgesloten.

Woningen, scholen en bedrijven blijven wel altijd bereikbaar, zowel via de Provincialeweg als vanuit de richting van de Prins Bernhardrotonde.

De straat zelf wordt opgeknapt, het riool en de verkeerslichten worden vervangen. Ook de kademuur van de Jan van Goyenkade, tussen de Mauvestraat en de Hobbemastraat wordt vervangen.

Het kruispunt met de Provincialeweg wordt opnieuw geasfalteerd, een deel van de Westzijde wordt herstraat. Bomen, hagen, struiken en bloembollen worden in november 2016 geplant.

Hieronder de nieuwe situatie (klik voor vergroting). Via de site van de gemeente is een gedetailleerde pdf van het plan te downloaden. Daar staat ook de huidige situatie en de verkeersmaatregelen in de verschillende fasen.

 

bijlage - presentatietekening definitief ontwerp

 

 

Deel dit artikel:

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *