Vanmorgen rond 9.45 uur zijn twee personen door de eerste verdieping van een bedrijfspand aan de Cornelis van Uitgeeststraat naar beneden gestort nadat de vloer het begaf. Zij belandden op auto’s die geparkeerd staan in het beneden gelegen autobedrijf. 

Een stelling is door de vloer gezakt, waardoor ook twee personen door de vloer zakten en zo’n drie meter naar beneden vielen. Een van de slachtoffers is met onbekend letsel met spoed naar het ziekenhuis vervoerd, de andere man kwam met een pijnlijke knie en de schrik vrij. 

De politie heeft het pand ontruimd. Er komt straks een bouwinspecteur van de gemeente om het pand verder te controleren. Tot die tijd mag er niemand meer naar binnen.

Update: Omstreeks 12.00 uur heeft de politie het pand overgedragen aan de gemeente. Bouwinspectie gaat het ongeval en de staat van het pand onderzoeken. Dat onderzoek zal zeker een paar dagen in beslag nemen. Tijdens het onderzoek mag er niemand in het pand, behalve voor stuttingswerkzaamheden. Dat betekent dat ook de huurders van de bedrijfsruimtes de komende dagen niet naar binnen kunnen.

Onder een slideshow met zes foto’s (klik op pijltjes of swipe)

Bijdrage door Michel Schermer