Voor Blauw Wit W begon zaterdag de belangrijke tweede seizoenshelft. De hekkensluiter zal de komende periode de nodige punten moeten pakken in strijd tegen (directe) degradatie. De eerste wedstrijd was op het eigen complex tegen middenmoter Vrone. De thuisploeg kwam nog wel op een 1-0 voorsprong, maar moest uiteindelijk na een 1-1 ruststand toch met 2-4 buigen tegen een sterker Vrone.

Assendelft verbleef de laatste dagen in Arnhem voor haar trainingskamp. De ploeg van Guillaume Groot reisde zondagmorgen direct van het hotel naar Breezand voor haar uitwedstrijd tegen nummer vijf  ZAP. In een gelijk opgaande wedstrijd dacht Assendelft toch nog met de drie punten naar huis te gaan toen het vlak voor tijd op een 0-1 voorsprong kwam. De thuisploeg wist echter vanaf de aftrap alsnog de gelijkmaker te maken, waardoor beide teams zich met één punt tevreden moest stellen.  

De inhaalwedstrijden van Saenden en Zaandijk werden weer afgelast. Komend weekend staat er een volledige speelronde op het programma

De uitslagen van dit weekend zijn:

  • Blauw Wit W – Vrone 2-4
  • Hauwert’65 – Zaandijk afgelast
  • Saenden – JVC afgelast
  • ZAP – Assendelft 1-1

Door Sportredactie De Orkaan. Foto Blauw Wit W – Vrone van Theo van Vlaanderen.