Voetbal: tweede speelronde districtsbeker

Komend weekend is de tweede speelronde in de Districtsbeker. Enkele ploegen kunnen zich al plaatsen voor de Knock-Out-ronde.

Fortuna Wormerveer speelt vandaag – zaterdag 10 september – twee thuiswedstrijden. Om 17.00 uur zal het zaterdagteam zich tegen Koedijk willen revancheren na de 6-0 nederlaag tegen WSV’30 (zon). Een uur later start het zondagteam haar tweede wedstrijd tegen Buitenboys, dat vorige week Saenden met 3-2 versloeg.  Bij winst is de ploeg verzekerd van de 2e ronde in de Districtsbeker

Op zondag kan RCZ zich thuis al voor de volgende ronde plaatsen tegen KGB. De Racers zitten maar met drie ploegen in de poule en na de overwinning van vorige week op OFC (zat) zijn ze bij weer een zege niet meer te achterhalen.  

Klik hier voor het complete programma districtsbeker heren

2e divisie

Nadat OFC afgelopen woensdag “thuis” op het complex van OSV tegen Kon. HFC de eerste overwinning (2-1) behaalde, spelen de Oostzaners vandaag weer een thuiswedstrijd. Tegenstander is nummer 3: HHC Hardenberg, dat de competitie met 9 punten uit 4 wedstrijden goed begonnen is. 

Een Orkaan/Voetbalvaria-productie.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *