Voetbalweekend, derby’s WSV’30 tegen ZCFC en Hercules

Na een midweek met de 2e ronde in de Knock-out-fase van de Districtsbeker, staat er voor komende weekend weer een competitieronde op het programma met daarbij zowel op zaterdag als zondag een derby voor de teams van WSV’30 

3e klasse zaterdag

Voor ZVC’22 en OFC (zat) staan er weer 2 lastige wedstrijden op het programma op bezoek bij respectievelijk nummer 7 DEM en nummer 5 SDOB. Nummer 2 Fortuna W. (zat) dat zich afgelopen dinsdag wist te plaatsen voor de 3e ronde in de Districtsbeker gaat juist op bezoek bij laagvlieger VVA/Spartaan.

4e klasse zaterdag

Zaterdag staat er met ZCFC- WSV’30 (zat) weer een mooie derby op het programma. Na het onverwachte verlies vorige week zal de thuisploeg moeten winnen om de aansluiting met de subtop te behouden. WSV’30 (zat) dat met een goede reeks bezig is, kan de 3 punten juist weer goed gebruiken om de aansluiting met de subtop te vinden.

1e klasse zondag

Nat als de zaterdagploeg, wist Fortuna W. afgelopen week door te dringen tot de laatste 32 in de Districtsbeker. Zondag wacht de ploeg van René van Elsland de volgende uitdaging als het op bezoek gaat bij Vitesse’22. Assendelft zal de ongeslagen reeks van 5 wedstrijden graag willen verlengen in de uitwedstrijd bij middenmoter Hillegom.

3e klasse zondag

Voor Hercules Zaandam staat er wéér een zware wedstrijd op het programma. Op het eigen complex ontvangt de ploeg het WSV’30 van Arjen Zwaan en nieuw puntverlies kan de ploeg zich eigenlijk niet veroorloven. Ook Sporting Krommenie kent een pittige tegenstander, als nummer 3 VSV op bezoek komt. RCZ, dat donderdag werd uitgeschakeld voor de Beker en SVA hebben een vrije ronde. 

4e klasse zondag

Koploper Rood Wit Z. komt weer in actie en gaat op bezoek bij nummer 5 DSS. Met nog maar 3 wedstrijden in de 1e periode te gaan en ook gezien de kleine verschillen in de stand, is een overwinning noodzakelijk om alles in eigen hand te houden voor de eerste prijs van het seizoen. Het wisselvallige Zaandijk ontvangt Oosthuizen, terwijl Westzaan op bezoek gaat bij Spaarnwoude.

Klik hier voor alle wedstrijden, ook in de andere klassen, die dit weekend gespeeld worden

Een Orkaan/Voetbalvaria-productie.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *