Voetbalweekend met veel derby’s

Na een week met voornamelijk bekervoetbal, wordt de competitie dit weekend weer hervat met een vol programma, waaronder diverse derby’s. Ook wachten ploegen als onder andere OFC (zat) en ZVC’22 nog op de eerste punten.      

2e Divisie

Nu het Bekeravontuur definitief voorbij is (1-3 nederlaag tegen Sparta Rotterdam) kan OFC (zon) zich volledig richten op de competitie. Een overwinning zaterdag thuis tegen Noordwijk is al bijna noodzakelijk om weer enigszins de aansluiting te vinden met de veilige plekken.

3e klasse zaterdag

In de 3e klasse lijkt zich een groep van 7 clubs te vormen die uiteindelijk zullen gaan strijden om de prijzen. Nummer 4 Fortuna W. (zat) gaat op bezoek bij het tot nu toe nog foutloze DEM.

4e klasse zaterdag

Blauw Wit W. speelt thuis de topper tegen DZS uit Neck, terwijl Sporting Krommenie (zat) de Zaanse derby speelt tegen ZCFC, dat inmiddels op een 5e plek staat. 

5e klasse zaterdag

In de andere derby op zaterdag ontvangt Jisp het nog puntloze Rood Wit Z. (zat). Kan Jisp een goed vervolg geven aan de 1e overwinning in de laatste speelronde of pakt Rood Wit de eerste punten?

3e klasse zondag

Zondag staan er in de 3e klasse zelfs 2 derby’s op het programma. Hercules Zaandam ontvangt buurman RCZ, dat het met 6 punten tot nu toe redelijk goed doet en in Krommenie speelt Sporting tegen WSV’30.

4e klasse zondag

Zaandijk kende een moeizame start van de competitie, terwijl Rood Wit Z. het seizoen juist uitstekend is begonnen. Zondag staan beide ambitieuze ploegen tegenover elkaar.  

Klik hier voor alle wedstrijden, ook in de andere klassen, die dit weekend gespeeld worden

Een Orkaan/Voetbalvaria-productie.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *