Vol verwachting klopt ons hart: glasvezel voor Wormerveer!

Wie Wormerveer inrijdt vanaf de Krommeniese kant of vanuit Koog Zaandijk kan het niet missen: Hier komt GLASVEZEL.

KPN rolt glasvezel aan het uit in delen van de Zaanstreek. Wormer was al eerder aan de beurt. En nu dus in Wormerveer. Ook in enkele wijken van Zaandam worden bewoners gepolst voor supersnel internet.

De Zaanstreek is (afgezien van Assendelft) nog steeds een vrijwel geheel glasvezelloos gebied, wat in tijden van thuiswerken wel een handicap is.

KPN maakt via een webcast op 15 december bekend hoe het in z’n werkt gaat. Op een speciale website kan het aftellen volgen en meer informatie inwinnen.

Deel dit artikel:

8 reacties

 • jan van der laan

  de buitengebieden van assendelft willen ook.

 • Koen bakker

  Iedereen die ik in wormer spreek vi dt de tarieven die voor het gebruik van het nieuwe glazvezel netwerk berekend gaan worden buitensporig. Ik denk dat er daardoor maar weinig mensen gebruik van zullen gaan maken.

 • m van Lit

  van kpn nnou veel succes met het assiocale gedraag van de gene die het leggen ongevraagd stappen ze je tuin in graven een gat gooien het dicht laten troep achter en als je belt zijn de uitvoerders niet bereikbaar word je terug gebeld nou mooi niet voor mij geen kpn ben er klaar mee

 • Rene Minnebo

  laat krommenie voorlopig maar ff voor wat het is. Dorp is net op zijn kop gezet met allerlei grond werkzaamheden en nieuwe bestrating. Na jaren eindelijk fatsoenlijke straten en stoepen. Mijn ervaring is dat het er nooit zo mooi weer word terug gestraat. blijf maar ff weg KPN

  Waarom niet gelijk meegaan met al die werkzaamheden hoeft de weg maar 1 keer open. Waar ik werk (Amsterdam) heet dat combi werken. je gaat mee als nuts bedrijf of je blijft 5 jaar met vingers van het straatwerk. Resultaat van deze manier van werken is dat de sleuf ff langer open blijft maar de frequentie van elke keer het straatwerk open maken is een stuk minder.

  • Peter van Ieperen

   Vermoedelijk zijn de kabels tijdens deze graafwerkzaamheden al mee genomen of dient er niet veel gedaan te worden, aangezien de nieuwe huizen aan de Lijnbaan en Zonnelaan glasvezel krijgen. Nu hoop ik wel dat wij ook glasvezel krijgen als bestaande bewoners van de koophuizen aan de Lijnbaan. Zo wel erg vinden om buiten de boot te vallen terwijl de nieuwe buren wel glasvezel krijgen.

   • Sven Versluis

    Ga er maar vanuit dat de kabels niet mee zijn genomen. Elke klus is een los project namelijk, dus als glasvezel erbij zou horen was dit ook aangekondigd.

 • Lies Greuter

  Is glasvezel gratis, zo nee wat gaat dit kosten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *