Verrassing! 

Een doodnormale donderdagochtend.

Wakker worden, uitrekken, douchen, aankleden, ontbijten, bammetje in trommel, tandenpoetsen, haren in ’t gelid, schoenen aan, veters vast… Je bent klaar voor weer een dagje arbeid. 

Je stapt de deur uit en… Neeeee! Jan Eijs uit Oud Koog bleek ingegraven: 

‘De heren van het glasvezel bedrijf hebben maar even onaangekondigd een geul gegraven.’ 

Ja, mensen, zo kunnen we niet werken hoor.

Door Merel (bron: Jan Eijs)

Deel dit artikel:

9 reacties

 • Hans van den van den Doel

  ongelooflijk! wie is er eigenlijk verantwoordelijk voor het glasvezel project in Zaandam. Bij ons aan de Weszijde was het vd week ook weer zover, voor de zoveelste keer werd de stoep voor 3 huizen opengegraven.

 • Marten Meijer

  Alle straten die zijn open gebroken en daarna weer gedicht liggen schots en scheef in Oud Koog, als je de mannen aanspreekt kom je erachter dat niet één Nederlands spreekt.

 • M van Campen

  Open Fiber legt t aan. In Koog lag nog geen glasvezel in de straat. Naar de woning komt t pas in dcember.
  Er wordt gewaarschuwd met kaartjes in de brievenbus en op de auto’s.
  Het klopt wel dat je niet met de werklui kunt communiceren tenzij in slecht Engels.

 • Bo van Bussel

  Ja, als krantenbezorger is het de afgelopen maanden een redelijke hink-stap-sprong door m’n wijk over gootjes, kabels of zandbergen heen… gelukkig zijn ze na de bouwvak niet meer zoveel herrie aan het maken, daarvoor continu de trilplaat, maar blijkbaar is dat nu niet meer nodig. Misschien laten ze nu gewoon alles scheef liggen…

 • Ongelovelijk!!! … Ik dacht dat wij de enige waren en per abuis een briefje of melding hadden gemist of niet hadden ontvangen….MAARE, NIET DUS! 😱

  Hier bij ons voor de inrit van onze garage bleek s’morgens vroeg ons exact dezelfde verrassing te wachten. Een opengebroken trottoir, waardoor je niet meer van eigen terrein weg kon rijden met je eigen auto! Vooraf dus ook hier geen briefje, mailtje o.i.d. over ontvangen voor aanvang werkzaamheden. Wat een werkwijze!

  En inderdaad, spreek Nederlands met me, was er niet bij! Ook lieten ze bij ons in het plantsoen met Horetnsia’s doodleuk een kapotte kruiwagen zonder wiel achter. Echt schandalig. Dus ik heb de dag erna het bedrijf (KBS INFRA) een email gestuurd, met de vraag de kruiwagen zelf af te voeren, want dit ging mij echt iets te ver. Ik kreeg dezelfde dag nog een nette email terug met daarin ook excuses en de kruiwagen is de dag erna verwijderd en door de uitvoerder meegenomen.

  En ja, ook hier ziet de bestrating er nu na openhalen van het trottoir niet meer netjes uit. Erg jammer!

 • Bo van Bussel

  Ze horen wel de eind van de middag/avond vantevoren een briefje in de bus te gooien, en regelmatig zie ik dat dat ook gebeurd, maar als een brievenbus moeilijk te vinden is of als ze haast hebben denk ik dat t afgeraffeld wordt…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *