Vrij & Willig: Daniëlle van der Erve

De Orkaan heeft geen kantine, geen koffieautomaat en geen studio. Maar we hebben een website bomvol nieuws en we hebben mensen – Orkaankrachten! – die samen met de redactie het nieuws maken.

Veel van de krachten achter De Orkaan hebben niet de ambitie zelf zichtbaar te zijn. Toch laten we ze graag aan het woord de komende dagen. Om te voorkomen dat onderschat wordt wat onze gemeenschap bijdraagt aan de gemeenschap. Met hun bijdragen zijn we een Orkaan, anders waren we niet meer dan een briesje geweest…

Vandaag het woord aan: Daniëlle van der Erve

‘In januari 2018 plaatste ik voor het eerst een Zaanse waterfoto op De Orkaan en dat ben ik elke maand blijven doen. Voor mij is De Orkaan de plek waar je betrokken raakt bij alles wat er in de Zaanstreek speelt. Op een geheel eigen wijze, met een originele manier van schrijven, filmen, vertellen en fotograferen, duidelijk, met kritisch nieuws en fijne rubrieken. 

Deze eigenheid maakt de Orkaan sterk. Ik kom/kwam regelmatig bij Bind op het Hembrugterrein, daar voel je eenzelfde soort gemeenschapszin met eigen(wijs)heid. Als je begrijpt wat ik bedoel?

Als De Orkaan de licentie krijgt denk ik dat er nog meer kracht gestopt kan worden in het zichtbaar maken van de creativiteit die er in de streek verborgen ligt onder het wateroppervlak. Ik draag daar heel graag aan bij!’

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *