De Orkaan blijft in beweging. Elke vrijdag hoor je de Warming Up op de Orkaan podcast waarin we vooruitblikken op het Zaanse sportweekeinde en bellen met een gast over een wedstrijd die de komende dagen op het programma staat.

Deze editie maken we kennis met Mady Tims. Samen met Chris Beuk vormt zij het nieuwe trainersduo van Groen Geel. De ploeg zag veel spelers vertrekken deze zomer en staat aan de vooravond van het nieuwe seizoen van de korfballeague. Zaterdagavond is de eerste wedstrijd in eigen sporthal tegen DOS ’46. Daarnaast neemt Edwin Kleiss in het overzicht de belangrijkste wedstrijden van het weekend door in het voetbal en overige sporten.

Mady Tims was topspeelster bij PKC waarmee ze diverse malen landskampioen werd. Als trainer was ze hiervoor al met Chris Beuk actief bij CKV Nieuwerkerk. Bij Groen Geel werkt ze met een nieuwe jonge ploeg:

‘We beginnen met een jonge onervaren ploeg die nog veel moet leren maar het is een proces dat we beginnen. Hopelijk kan ik met mijn ervaring daar iets aan bijdragen.’

Een nadere kennismaking met een van de nieuwe coaches van Groen Geel en een gesprek over de ambities voor het nieuwe seizoen in de league. Het interview hoor je vanaf 3.30 minuten in de podcast.

De Orkaan podcast is te beluisteren via SoundcloudSpotify en alle podcast apps.

Hier alle Warming Up’s tot dusver.

Door: Edwin Kleiss. Met dank aan Mady Tims.