De Orkaan blijft in beweging. Elke week hoor je de Warming Up op de Orkaan podcast waarin we vooruitblikken op het Zaanse sportweekeinde en bellen met een gast over een wedstrijd die de komende dagen op het programma staat.

Deze week is dat Wouter van Lienen. Handballer bij H.V. Zaanstreek heren 1. Het team promoveerde dit jaar naar de landelijke 2e divisie en wilde daar spelen voor lijfsbehoud maar staat inmiddels al vanaf het begin van het seizoen eerste. Wat is het geheim van deze hechte groep? Zondag komt de nummer twee in de competitie langs en kan het gat worden vergroot.

Daarnaast neemt Edwin Kleiss in het overzicht de belangrijkste wedstrijden van het weekend door in het voetbal en overige sporten.

Wouter van Lienen over de (vrienden)ploeg die goed op elkaar is ingespeeld.

‘We hebben in de ploeg een gesprek gehad over wat we willen. Vol gas voor de eerste plek en daar ook meer dingen voor laten? Dat doen we niet maar op het veld gaat iedereen er honderd procent voor tot het gaatje. We willen zondag winnen. Als je ook samen kunt lachen en plezier hebt is een betere combinatie niet denkbaar.’

Het interview hoor je vanaf 3.34 minuten in de podcast.

De Orkaan podcast is te beluisteren via SoundcloudSpotify en alle podcast apps.

De Orkaan podcast (Zaans nieuws) · Warming up: 'Winnen en samen lachen is perfecte combinatie' Het succes van HV Zaanstreek heren 1

Hier alle Warming Up’s tot dusver.

Door: Edwin Kleiss. Met dank aan Wouter van Lienen.