Van zaterdag 15 april 01.00 uur tot en met maandag 17 april 05.00 uur werkt ProRail aan het spoor ter hoogte van de Vincent van Goghweg in Zaandam. Zowel het verkeer als omwonenden kunnen hier overlast van ondervinden.

Tijdens de werkzaamheden is de Provincialeweg ter hoogte van de spoorwegovergang afgesloten voor al het verkeer. Met gele borden langs zowel de weg als het fietspad wordt er een omleidingsroute aangegeven. Het verkeer wordt omgeleid via de Leliestraat, Heijermansstraat en Vincent van Goghweg.

Mocht je met het openbaar vervoer willen reizen, hou er dan rekening mee dat deze waarschijnlijk een gewijzigde dienstregeling hebben. Plan je reis vlak voor vertrek via de reisplanner.

Bij de werkzaamheden worden spoorstaven (rails) in de spoorwegovergang vernieuwd. De werkzaamheden, die ook in de nacht zullen plaatsvinden, gaan gepaard met geluid. ProRail probeert overlast zoveel mogelijk te beperken door bijvoorbeeld de machines en lampen niet langer aan te zetten dan strikt noodzakelijk.

Foto’s: Michel Schermer