Weer raak op de Kolkweg: drie gewonden

Vannacht, net na middernacht, botsten twee auto’s hard op elkaar op de Kolkweg, bij de afrit A8 richting Oostzaan. 

Een van de auto’s kwam tot stilstand tegen een boom. Vlak naast het elektriciteitskastje dat ingepakt is nadat het een paar weken geleden beschadigd raakte bij een soortgelijk ongeluk.  

De bestuurders en een passagier werden naar het ziekenhuis vervoerd. De auto’s zijn onherstelbaar beschadigd en de weg werd urenlang afgesloten voor de bergingswerkzaamheden en om schoon te maken. 

Achter de auto zie je het in het blauw zeil ingepakte elektriciteitskatje van het vorige ongeval:

Deel dit artikel:

4 reacties

 • P. Hoogkamer

  met welke ramptouristische fotograaf en bakkieluisteraar. is de Oorkaan in zee gegaan.,??? neem aan dat de hulpdienst niet zelf de foto s opgestuurd hebben..
  Alsjeblieft kan het een beetje minder met dit soort berichten alsjeblieft.

  • De Orkaan

   Deze mensen, inclusief de fotograaf, waren aan het werk toen jij op een oor lag te broeden op commentaar. Je hebt je standpunt over nieuws over ongevallen op meerdere momenten geventileerd en het staat genoteerd. Ook wij willen minder van deze berichten, maar om een andere reden: we hopen dat ongelukken niet gebeuren.
   Tip: Sla over wat je niet wil lezen of niet wil zien.

 • P. Hoogkamer

  PS….
  wat een kul antwoord …
  bij deze hulpverlenersactie waren 3 jongemannen, zeer naaste familieleden aan het werk. en de aanname dat ik ook niet aan het werk was slaat de plank volledig mis.
  waarvoor dank.

 • Het zou P. Hoogkamer én de redactie sieren als ze hun boodschap iets voorzichtiger zouden brengen. Zowel de term “ramptoerist” en de suggestie van het in zee gaan met een scannerfanaat; alsook het “toen jij op een oor lag te broeden”: dat hoeft volgens mij niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *