WhatsApp-storing aan de Zaan

Tot een jaar of tien geleden konden we prima zonder WhatsApp leven. En ook nu zullen we d’r niet aan onderdoor gaan, maar irritant is het wel. We kunnen sinds een uur of 22.00 geen berichten meer verzenden en ontvangen.

Een snelle zoektocht leert dat een gebied rond Amsterdam (Daar vallen wij ook in) en rond Rotterdam (dat is verder van huis) knalrood gekleurd zijn op de ‘heatmap’. We liggen plat dus.


Update: opgelost1 we appen d’r weer flink op los!


Wat de oorzaak is weten we niet. En we kunnen er niemand over appen… We wachten het maar af. Iemand zin in een potje Mens Erger Je Niet?

PS: ook de KPN-tv is in delen van NL (o.a. in de Zaanstreek) gestoord. Maar dat kan toeval zijn (bestaat toeval?)

Deel dit artikel:

8 reacties

 • Wat is er tegen het verzenden van een ansichtkaart?

  (Met b.v. een afbeelding van de keuken van Saenden, die ik hier helaas niet bij de hand heb)

  • Ria Gijssen

   Het verzenden van post is in deze tijd 1 van de meest stress volle momenten! Je weet nooit wanneer het aan komt. Post nl loopt zo hard niet meer. Waar bij PTT post je ansichtkaart er toch zeker na 2 dgn was duurt het nu soms 4 dgn.
   Met nieuws vergaren is dit een achterhaald item.

 • Gerrit Vinke

  Volgens de app van Post.nl had ik maandag 26 juni een rouwkaart binnen moeten krijgen.Wij waren op vakantie en toevallig wist ik wie er overleden was, dus kon de mensen via kaartje2go een condeleancekaart zenden.
  8 juli kwamen wij terug uit Bulgarije en tot op heden hebben we nog nooit de rouwkaart ontvangen.Verkeerd bezorgd? Denk als mensen een rouwkaart binnen krijgen dat ze die dan wel bij je in de bus deponeren. Waar blijft dit nu steken zou je denken? Bij ons komt altijd dezelfde aardige postbezorgster, bepakt en bezakt met post en die weet ook wel wat ze doet. Wie het weet mag het zeggen.

  • P.. Hoogkamer

   rouwkaarten die eruit zien als rouwkaarten worden met voorrang bezorgt. bied je ze in een bundel aan bij een postpunt. dan kunnen ze ook met een speciale bezorgdienst mee. gewoon keurig optijd.
   wordt elke kaartje gewoon persoonlijk in je bus gegooid.
   tja zn digitale bestelgrootverdiener is vragen om gezeik.

 • Simon Mes

  Ik heb gelukkig geen whatsapp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *