Wietplantage in Saendelft voor de tweede keer geruimd

In een pand aan de Vogezen in Saendelft (Assendelft) is voor de tweede keer een hennepkwekerij ontmanteld. De politie kreeg een melding via Meld Misdaad Anoniem over een hennepgeur in de buurt van het pand.

Omdat daar al eerder een hennepkwekerij was ontmanteld, hadden de politie en de gemeentelijke toezichthouders geen problemen het adres te vinden.

Het pand wordt gesloten voor de duur van 6 maanden.

“In het pand werd een in werking zijnde hennepkwekerij van 195 hennepplanten aangetroffen. Verder zijn er onder andere assimilatielampen, schakelborden, afzuigslagen, koolstoffilters, groeimiddelen en knipbenodigdheden aangetroffen. Ook was er sprake van diefstal stroom. Na het ontdekken is de hennepkwekerij ontmanteld.”

Deel dit artikel:

4 reacties

 • Peter Schaap

  En zo waarschuwt ZNSTD via haar/zijn voorlichter(ster) de bewoners van het Vogezenpand voor de allerlaatste keer met een snoeihard; “ja hoor n’s jongens/meisjes, we blijven hier niet aan de gang hoor, wij zijn in deze gemeente Malle Pietje/Pientje niet!”.

 • Deze wijk ha wat mij betreft nooit gebouwd mogen worden.1 en al elende.mijn dochter had daar in het begin een huis gekocht..de kinderen konden niet in de achtertuin spelen ivm wietlucht van buurman ..vreselijk gewoon.
  Gelukkig heeft zij haar huis daar verkocht en woont zij in oud assendelft.

 • Dirk Marinus Sr

  Iedere weetteler verdient een 2e oogst….

 • Gre Luttik

  en de wiet wordt onbetaalbaar. Als burgemeester Hamming een burgervader was en geen egostreler dan zou het anders lopen. Eventjes wachten nog……..wie weet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *