Win het oude NS-bord van station Koog Zaandijk

Als volgende week de nieuwe NS-dienstgereling ingaat, gaan de stations Koog Zaandijk en Koog Bloemwijk van naam veranderen.

Gemeente Zaanstad gaat drie ‘oude’ borden met “Koog Zaandijk” weggeven.

ProRail en Nederlandse Spoorwegen vervangen de stationsborden Koog Bloemwijk en Koog Zaandijk voor Koog aan de Zaan en Zaandijk Zaanse Schans

De gemeente Zaanstad geeft drie oude stationsborden van Koog Zaandijk weg aan liefhebbers die hun herinnering aan Station Koog-Zaandijk het beste opschrijven.

Meedoen kan via de Facebook-pagina van de Gemeente Zaanstad.

Deel dit artikel:

5 reacties op Win het oude NS-bord van station Koog Zaandijk

 1. yede schreef:

  nu nog effe die tunnel afmaken pff gaat lekker snel zijn al bezig vanaf mei 2013. Station Koog-Zaandaijk is natuurlijk ook mega station 🙁

 2. Patrick Leering schreef:

  Heb geen facebook dus kan niet mee doen. Zou mooi staan in ons tuintje van DecoLegno aan de Guisweg hoek Parklaan. Blijft het behouden voor de regio.

 3. Floris schreef:

  Scouting koog-zaandijk wil ze best hebben.
  😉

 4. Huibert Latenstein schreef:

  Zo.n naamswijziging komt waarschijnlijk nooit meer voor. Dus het lijkt mij een goed idee om ze in het Zaans Museum op te hangen.

 5. Man zonder hoed schreef:

  Geef het aan een vereniging die Koog Zaandijk heten ( bv korfbalvereniging KZ). Anders komt het bij een hebberige prijswinaar in de schuur te hangen en kijkt niemand er meer naar om.

Hier vind je onze regels

Reageren? Ja, graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.