Bij De Orkaan worden we soms verwend met cadeautjes ‘incentives’ om ons gunstig te stemmen voor wat gratis publiciteit bijvoorbeeld. In dit geval werkt het. 

We ontvingen een uitnodiging om te abseilen van de 40 meter hoge monumentale watertoren van Assendelft. 

Maar… wij durven niet gunnen dat graag aan een van onze trouwe lezers. 

Update: inzenden kan niet meer

Wie vind jij dat een ticket verdient om 29 of 30 oktober te mogen abseilen van de monumentale Watertoren van Assendelft? En waarom? Mail de naam van die persoon en de reden naar info@deorkaan.nl en wie weet win jij een ticket ter van € 50,- inclusief een kaartje voor Klimpark Twiske (geldig tot 1 april 2023)! 


Persbericht 1:1 

Abseilen van monumentale Watertoren Assendelft

Assendelft – Een markant ijkpunt en een 40 meter hoog icoon in het landschap van de Zaanstreek; de Watertoren van Assendelft. Na een grondige renovatie is het indrukwekkende erfgoed nu in gebruik als kantoorgebouw met een horecagelegenheid op de bovenste verdieping. En nú eenmalig als locatie voor een uniek event voor echte durfallen: abseilen van een watertoren!

Gedurende 2 dagen (29 en 30 oktober van 9.00 – 17.00) is er plek voor slechts 200 deelnemers. Zij krijgen een compleet verzorgde once-in-a-lifetime ervaring. Iedereen vanaf 10 jaar is welkom, wel geldt een minimumgewicht van 40 kg. Uiteraard staat de gehele dag onder toezicht en begeleiding van ervaren en gediplomeerde professionals van Industrieel Klimmen. De verkoop is vanaf heden gestart, tickets a € 50,- p.p. zijn verkrijgbaar via deze link. Dit bedrag is inclusief een toegangsticket van organisator Klimpark Twiske. Bij slechte weersomstandigheden, wordt het evenement verplaatst. De Watertoren ligt aan de Communicatieweg Oost 12 in Assendelft en is zowel per auto, fiets als bus goed bereikbaar.

Klimpark Twiske

Dit unieke evenement wordt georganiseerd door Klimpark Twiske. Dit avontuurlijke Klimpark voor jong en oud is enkele jaren geleden geopend en sindsdien een groot succes. Gelegen in het prachtige woud van natuurpark Twiske Oostzaan, is het Klimpark een uitdaging voor alle leeftijden. Verken je grenzen en misschien ga je er wel voorbij… Familie- uitjes, vrijgezellenfeestjes, schoolreisjes, kinderfeestjes, events en groepsuitjes: iedereen is welkom! Naast het klimparcours kan men hier diverse outdoor activiteiten beleven zoals handboogschieten, frisbee golf, mountainbiken, een vrije val en meer.

Door: Merel Kan