Yesss! De Orkaan Eindejaars Nieuwsquiz (OEN)

Dinsdag 20 december is weer zover: de traditionele nieuwsquiz met de meest prikkelende, uitdagende, slimme, gewiekste en wervelende vragen wordt dan gehouden in eetcafé De Fabriek in Zaandam. 

De Orkaan Eindejaar Nieuwsquiz (ook wel bekend als ‘OEN’) ontvouwt zich als vanouds (sinds 2016!) op de avond van de Derde Dinsdag van December!

Doe mee!
Wat is de nul-plus-variant? Wie was de langs zittende burgemeester van Zaanstad? Wie won de felbegeerde titel van ‘best geklede raadslid‘? Wat is een ‘poller‘ en waar komen die? Wie schreef Zaansch Veem? In welke klasse speelt OFC? Welke partijen in Zaanstad hebben nog dezelfde fractievoorzitter als in 2014? Waar komt theater De Kaasfabriek?

Weet je alles (of bijna alles) van wat er het afgelopen jaar in de Zaanstreek is gebeurd? Schrijf je dan gratis in met je team (maximaal 5 personen). Let op: er is maar plek voor een beperkt aantal teams (en er zijn al inschrijvingen).

Prijzen: het winnende team drinkt de hele avond voor niks. Maar we hebben ook originele Orkaan-stickers (uit 1986!) en andere onzinnige hebbedingetjes.

sticker-orkaanSpeciaal voor Zaanse news-junkies, betweters en beterweters: 20 december in De Fabriek, 20:30.  Inschrijven. Thuisblijvers hebben ongelijk! Winnen is beter dan niet-meedoen.

orkaan-quiz-600

Logo ontworpen door de vaste Orkaan-kracht Jan Schoen / Studio Scarpa.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *