Zaandijk Rugby verhuist naar Zaandam

De eerste thuiswedstrijd van seizoen 2016/2017 speelt Zaandijk Rugby op haar nieuwe complex in Zaandam op sportpark Jagersveld.

PSZ verhuist naar het terrein van Hellas waarmee ze bestuurlijk gaan samenwerken. Zaandijk Rugby maakte tot met met het afgelopen seizoen gebruik van de velden en faciliteiten van voetbalclub Zaandijk.

Op Facebook schrijft Zaandijk Rugby:

“een eigen veld met een eigen clubhuis en eigen kleedkamers. Hard werken van alle spelers, leden en ouders wacht om alles op tijd af te krijgen, maar wat zat zal dit een geweldig onderkomen worden.”

En gaan ze de naam nog veranderen vroegen we de rugby’ers?

“Voorlopig gaan we starten als Zaandijk Rugby. Wellicht later. We hebben nu eerst veel andere zaken te regelen voor de overgang.”

psz rugby kaart

Het trotse bestuur ging gisteravond al aan het werk in het nieuwe onderkomen. Op de foto v.l.n.r.: David Ruiz (alg lid/jeugd), Aloïn Sommers (alg lid/techniek/website), Mart Kat (voorzitter), Marlon Sijtsema (alg lid/materiaal), Jorrit de Boer (alg lid/sponsoring), Maarten Kat (Leden, social media en wedstrijdsecretariaat). Ronald de Boer (secretaris) ontbreekt op de foto.

zaandijk rugby bestuur

Op 6, 7 en 8 juli werkt de club mee aan een rugby-event op de Burcht in Zaandam waaraan ruim 1000 schoolkinderen zand-rugby zullen spelen.

Op zaterdag 9 juli is er tussen 16.00-19.00 uur een senioren beachrugby toernooi.

zaandijk rugby affiche

Deel dit artikel:

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *