De Zaandamse Suzanne Martens (24) is één van de genomineerden voor de eLinea Publieksprijs ‘Artikel van het Jaar‘.

Sinds januari 2014 werkt Suzanne als stagiair op de redactie van het fotografieblad Zoom.nl. Haar stukken verschijnen regelmatig in zowel het tijdschrift als op de website. Haar artikel ‘de 100 beste fotografietips‘, geschreven voor de 100e editie van het magazine, is door e-Linea genomineerd voor de publieksprijs als beste artikel van 2014.

Alle 35 genomineerde artikelen zijn tijdelijk gratis te lezen op eLinea, vanaf vandaag tot en met 31 december.

De genomineerde artikelen zijn geselecteerd uit de vele duizenden artikelen, die eerder dit jaar op eLinea zijn gepubliceerd, afkomstig uit meer dan 100 bekende tijdschriften en kranten. Daarbij is vooral gelet op hoe goed de artikelen er in geslaagd zijn om de lezer van begin tot eind te boeien.

Door één of meer van de genomineerde artikelen te waarderen en te delen maak je ook nog eens kans op een iPad Air, die onder de deelnemers verloot zal worden.

Het artikel dat tussen 16 en 31 december 2014 de meeste waardering krijgt van de lezers wint de eLinea Publieksprijs ‘Artikel van het Jaar 2014’. De prijs bestaat uit een award en een geldprijs van 2.500 euro voor de makers van het artikel.