ZaanPride-lied Kogerkerk (filmpje)

Afgelopen zondag werd er in de Kogerkerk onder leiding van Ds. Hanna van Dorssen een Roze viering gehouden in het kader van de Zaanse regenboogweek. De dienst stond in het teken van het thema van de ZaanPride: ‘Out, Loud and Proud’. We vonden het jammer dat we er niet bij konden zijn. 

De spijt groeide toen we van verschillende kanten hoorden dat we iets gemist hadden. Daarbij werd onder meer de vertolking van het ZaanPride-lied* door Rosanne Kolvers en Geert Rijken genoemd. Om een lang verhaal kort te maken, we wierpen ons aan de voeten van Rosanne en Geert om te vragen het speciaal voor ons nog eens dunnetjes over te doen. Dat deden ze! en dat delen we graag met jou:

De bijzondere dienst werd voorbereid door Roselien Brondy, Karen Joachim, Frankie Vos van de Zaanse Regenboog, Ds. Hanna van Dorssen. Naast Rosanne en Geert speelde ook Merk Rijken (de vader van Geert!) orgel. Ds. van Dorssen draagt een regenboogstola die speciaal voor deze dienst gemaakt werd door Nel Tip. Kijk hier de dienst terug:

Agenda

De hele ZaanPride-week zijn er Regenboog activiteiten gepland. Die worden hier verzameld!

 *Ellis van Atten is verantwoordelijk voor de tekst op de melodie van Go West van de Pet Shop Boys.

Deel dit artikel:

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *