Zaans Kwartiertje: Lokale kranten

Onlangs gingen de Zaankanter en de Krommenieër ter ziele. Twee huis aan huisbladen die steeds minder advertentie-inkomsten kregen.
 
Wie leest de ‘Zaanse suffertjes’ nog en waarom? In deze podcast gaan Katja ‘Ik wil papier!’ Zwart, Ruben ‘Zelfs mijn opa leest ze niet’ van Duuren en Edwin ‘Laten we zelf de proef op de som nemen’ Kleiss in conclaaf. En ze bladeren gelijk even door de Zaanstreek op zondag.

Je hoort het in het Zaans Kwartiertje:

Waar beluister je de Radio Orkaan podcast?

Radio Orkaan heeft een eigen Soundcloud pagina waar alle reportages, columns en kwartiertjes te horen zijn. Ook kun je ons vinden in iTunes, Spotify, Stitcher en andere op andere podcast platformen onder “De Orkaan podcast”.

Weet je zelf een leuk onderwerp voor het Zaans kwartiertje? Laat het ons weten! deorkaan@gmail.com

Deel dit artikel:

Een reactie

  • Peter Smit

    De Radio Orkaan Podcast is mij geheel onbekend. Ik zou moeten gaan zoeken om deze te beluisteren. Wat ik wel heel jammer vind is dat de Krommenieër niet meer verschijnt. Dat is een groot gemis in de Krommenieër gemeenschap. Rodi heeft daar nog geen goed alternatief voor geboden. Helaas.
    Het zou mooi zijn als er toch op papier, voor de wijken van Zaanstad, ruimte in de bladen van Roda zou komen. Bijvoorbeeld twee pagina’s per wijk met rechts verenigingsnieuws en links reclames.
    Misschien kunnen jullie, de Orkaan, daar aandacht aan besteden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *