Zaans Kwartiertje: ‘Meer reuring in de Zaanstreek’ over Zaanse evenementen

Het is september en dat merken we. Overal in de Zaanstreek schieten de evenementen als paddenstoelen uit de grond.

Een echte Zaankanter verlaat na de noeste arbeid graag huis en haard voor wat Zaans vertier. Maar wat heeft de Zaanstreek te bieden?

Katja Zwart, Ruben van Duuren en Edwin Kleiss zijn terug en nemen de evenementen in de Zaanstreek met je door in de Zaans Kwartiertje Podcast op Radio Orkaan.

Wat is het meest treurige evenement dat ze ooit bezochten? Waar zitten we in de Zaanstreek op te wachten en wat missen we nog of kan beter?

Verder roept aflevering 3 alleen maar vragen op als: Wie zag Ruben op de Dam zitten glaasjes klinken? Hoe gaat Katja zich wapenen tegen het Damloop festijn? En wat doen ze bij de Culturele Raad met mensen die niet zo leuk zijn?

_______________________

Nachtburgemeester

Kan een nachtburgemeester het nachtleven wellicht een verfrissende oppepper geven? We deden een oproep want wie weet wat het oplevert. Misschien weet je wel een Zaanse kandidaat?

_______________________

Waar beluister je de Radio Orkaan podcast?

Radio Orkaan heeft een eigen Soundcloud pagina waar alle reportages, columns en kwartiertjes te horen zijn. Ook kun je ons vinden in iTunes, Spotify, Stitcher en andere op andere podcast platformen onder “De Orkaan podcast”.

Weet je zelf een leuk onderwerp voor het Zaans kwartiertje? Laat het ons weten! deorkaan@gmail.com

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *