Zaans Sintpapier gedrukt! (filmpje)

Vanmorgen waren we te gast bij het indrukwekkende familiebedrijf van Kim Keijzer van Keijzer Papier in Wormerveer. De allereerste rol Zaans Sintpapier rolde er van de rol.

Morgenmiddag wordt in het Gemeentearchief van Zaanstad officieel de eerste rol overhandigd aan Sinterklaaspapiercollectioneur Madelein Duijvestijn-Krudde, en winkeliers kunnen het nu al online bestellen bij Kim.

De teskt loopt onder het filmpje verder:

Het idee voor het papier ontstond tijdens de contacten die het gemeentearchief Zaanstad had met Madelein Duijvestijn. De tekst gaat verder onder de aflevering van DWDD uit 2012, waarin Madelein Duijvestijn een bezoek brengt aan Keijzer Papier:

Keijzer Papier is landelijk een van de grootsten op het gebied van vervaardiging van geschenkpapier en directeur Kim Keijzer werd benaderd. Zij was zó enthousiast dat ze direct haar expertise en bedrijf beschikbaar stelde om het papier voor Zaanstad ‘met gesloten portemonnee’. De gemeente vond het ook een goed plan, en zij schoven huisontwerper Lasooydesign naar voren voor het ontwerp. Het resultaat is prachtig, al vinden wij het logo van Lassooy, in een banner achter de zeppelin, wat misplaatst.

Deel dit artikel:

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *