Zaanse agent verricht allereerste aanhouding van 2017!

We weten inmiddels wel dat er voor onze mannen in blauw m/v geen grenzen bestaan. In augustus bijvoorbeeld hielpen ze de Amsterdamse collega’s een handje.

Maar ken je die mop van die Zaanse agent die lekker in z’n vrije tijd in Rotterdam oud en nieuw ging vieren? Nee? Wij ook niet. De diender toog namelijk gewoon aan het werk…

En passant verrichtte hij de eerste aanhouding van 2017!

Aan het werk? In Rotterdam? Rotterdam? En in je vrije tijd? …Die Zaankanters benne hartstikke gek.

Hieronder 1:1 het bericht dat onze beste vrienden postten op hun heerlijke Facebookpagina:

EERSTE AANHOUDING 2017

Op 31 december 2016 was een collega uit de Zaanstreek in zijn vrije tijd op visite in Rotterdam om oud en nieuw te vieren. Om 23:55 uur rende er opeens een man snel door de straat. Was hij bang dat hij niet om 00:00 uur thuis zou zijn? Dat was de eerste gedachte…. Totdat nog geen 5 seconden later een politiebus met hoge snelheid door de straat heen reed.

De collega is hierop direct via de achterdeur naar buiten gerend om de man de pas af te snijden. Toen hij de steeg uit kwam zag hij de man rennen en heeft hij direct de achtervolging ingezet.

Na het rennen door verschillende steegjes kwam de collega steeds dichterbij. Na de zoveelste steeg uit te zijn gerend zag de collega opeens een leeg veld maar geen man meer.

Na een korte zoektocht bleek de man zich verscholen te hebben in de bosjes.

Rond 00:00 uur sprong de collega op de verdachte om hem aan te houden. De collega’s die inmiddels de verdachte en de collega in vrije tijd hadden gevonden, gaven aan dat de man aangehouden was terzake een inbraak.

Een agent kan 2017 niet mooier beginnen. Althans, die 30 miljoen was ook fijn geweest.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *