Zaanstad sluit opnieuw drugspand

Na het sluiten van twee panden aan de H. Gerardstraat en het Letterhout eerder deze maand, sloot Zaanstad vandaag opnieuw een pand in Zaandam vanwege drugs.

Het gaat om een vrije sector huurwoning aan de Schokkerlaan nr 22 in het Hoornseveld.

De woning is op maandag 26 oktober voorzien van de welbekende poster en tape.

Wat er precies in de woning is gevonden leek later (27 oktober) uit een persbericht van Zaanstad:

“Een pand aan de Schokkerlaan in Zaandam is gesloten voor de duur van 6 maanden. Naar aanleiding een aantal meldingen bij Meld Misdaad Anoniem, een melding bij Liander en een opvallend warmtebeeld waargenomen door de Dienst Luchtvaart, heeft de politie de woning aan de Schokkerlaan doorzocht.

Daar troffen zij een gerooide hennepkwekerij aan, waar in totaal 771 plantenbakken met afgeknipte hennepstronken in stonden. Verder stonden er nog veel hennep gerelateerde goederen, zoals lampen, knipscharen en koolstoffilters.

Er was sprake van diefstal van stroom en er was waterschade te zien. Extra gevaarlijk omdat er door de illegale aansluiting gevaar voor kortsluiting ontstond”

Foto is van een van onze lezers.

Deel dit artikel:

2 reacties

  • Gre Luttik

    Wat zou ik graag één plantje hebben gehad. Voor de dagelijkse pijn in mijn lijf. Ik maak er olie van. Volkomen legaal. Neem dagelijks enkele druppeltjes. De jacht op planten is voor mensen die voor hun functioneren dit nodig hebben, die jacht van de burgemeester, is op zich dus ook al pijnlijk voor patiënten…..
    Nou burgemeester, val mijn huis maar binnen. Maar neem een plantje voor me mee.

  • Fred Blijestein

    Mw.Luttik Erg interessant voor de lezers dat U dit alles kenbaar maakt. En fijn voor U dat U er baat bij heeft.Maar wat heeft Uw reactie in godsnaam met dit artikel te maken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *