Geslaagde 2e avond FEBO Zaanstad Cup 2023  

Nadat de eerste avond grotendeels bijna letterlijk in het water viel, was het gisteravond een zeer succesvolle tweede avond op het complex van Sporting Krommenie. Het schitterende weer en de mooie affiches trokken heel veel toeschouwers en het was dan ook tot laat gezellig druk langs de velden. 

In poule C waren vooraf SVA en Fortuna W de voornaamste kandidaten voor de pouleoverwinning en een plek in de halve finale. Beide ploegen wisten hun eerste wedstrijd te winnen en stonden gisteren ook al tegenover elkaar. In een leuke wedstrijd wist SVA uiteindelijk met 1-0 te winnen, waardoor zij aan de leiding gaan met 6 punten uit 2 wedstrijden.

KFC gaat na de eerste avond aan de leiding in poule D. De ploeg wist beide wedstrijden tegen Blauw Wit W en Westzaan nipt met 1-0 te winnen. Komende vrijdag treffen zij onder andere nog de nummer 2 van de poule, Rood Wit Zaanstad. Zij speelden doelpuntloos gelijk tegen Westzaan en wonnen met 2-0 van Saenden en hebben 4 punten.

Bij de vrouwen gaat het in poule B vooral nog tussen WSV’30 VR en Hercules Zaandam VR. Beide teams maakten veel indruk in de eerste wedstrijden en gaan met 6 punten uit 2 wedstrijden gezamenlijk aan de leiding. WSV’30 VR, die de eerste 2 edities verliezend finalist was, heeft wel een veel beter doelsaldo. Vrijdag volgen de resterende wedstrijden, waaronder WSV’30 VR – Hercules Zaandam VR.

Aangezien de afgelaste wedstrijden van dinsdag moeten worden ingehaald, is er voor vanavond een aangepast programma. De eerste wedstrijden beginnen om 18.00 uur en de laatste zijn om 22.20 uur afgelopen. 

Klik hier voor alle uitslagen, standen en het programma van de FEBO Zaanstad Cup

Poule C
Sp.Krommenie (zat) – ZVC’22 0-2     
SVA – WSV’30 (zat)  3-2                    
Fortuna W – Sp.Krommenie (zat)  3-0                       
WSV’30 (zat) – ZVC’22 3-1                 
SVA – Fortuna W 1-0 

Poule D
Blauw Wit W – KFC 0-1                     
Rood Wit Z – Westzaan 0-0            
Saenden – Blauw Wit W  0-2          
Westzaan –  KFC 0-1          
Rood Wit Z – Saenden 3-0

Poule B vrouwen
Sp.Krommenie – Blauw Wit W  1-0              
SVA – WSV’30  0-7           
Hercules Zaandam – Sp.Krommenie 2-0                      
WSV’30 – Blauw Wit W  3-0            
SVA – Hercules Zaandam 0-1

Door: Marco van Langelaar

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *