Zet De Orkaan op de ‘1’

Ruim 60 procent van de lezers van De Orkaan bezoekt de site via de mobiele telefoon. Soms via een link in Twitter, Facebook of mail. Of via de mobiele browser en dan adres intikken of via de favorieten.

Dat kan sneller.

Hoe? Gewoon via een icoon op het beginscherm van je mobiele telefoon.

Als je in de mobiele browser op de voorpagina van De Orkaan bent, staat bij de iPhone onderin je scherm o.a. het ‘deelteken’ (vierkant met pijltje naar boven). Klik daarop.

 

 

Een van de opties is ‘Zet op beginscherm’. Klik daarop, je kan dan de naam aanpassen (inkorten tot De Orkaan is handig).

Vervolgens kan je het icoon naar het eerste scherm (bij de echt super belangrijke apps) slepen.

Bij Android-telefoons werkt het ongeveer hetzelfde.

(Dank aan Martin Rep voor de tip, Co voor de techniek, en Jan Schoen voor het Orkaan-logo-ontwerp.)

Deel dit artikel:

2 reacties

  • Extra voordeel: met deze link op het Startscherm krijg je altijd de meest actuele versie van de site, er wordt zeg maar meteen een ‘refresh’ gedaan.

  • Wanneer je de Firefox browser voor Android gebruikt kan het ook. Het werkt bijnna hetzelfde als bij Chrome: Open de website van De Orkaan. Tik op de menuknop (de drie puntjes boven elkaar) en kies “Pagina” en dan “Snelkoppeling maken” en zet het icoon waar je het hebben wilt. Nu heb je direct toegang tot De Orkaan. Het werkt in ieder geval prima op een Nokia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *